Trabzonspor'da Onuachu sevinci!
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor deplasmanda Tümosan Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden bordo-mavililerde Paul Onuachu sevinci yaşandı. Bir süredir sakatlığı bulunan golcü futbolcu antrenmanda yer aldı.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Nisan 2024 20:58
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Tümosan Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
Bordo-mavili futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde pas çalışması gerçekleştirdi. 5'e 2 ile devam eden idmanın son bölümünde ise sonuçlandırma çalışması yapıldı.
Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılamayan forvet oyuncusu Paul Onuachu'nun antrenmanda yer aldığı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Sport.ua: Trabzonspor, Ukrayna Milli Takımı’nın sol beki Oleksandr Zinchenko ile görüşüyor. 29 yaşındaki futbolcunun Eredivisie ekibi Ajax ile sözleşmesi sona erdi -
Yeni sezonun kadro yapılanması için çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Sidny Lopes Cabral transferinde Benfica ile mutabakata vardı. İşte transfer anlaşmasının ayrıntıları... -
Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bordo-mavililerde son olarak takımın golcü isimlerinden Felipe Augusto'nun Rus ekibi Zenit'e transfer olabileceği öğrenildi. İşte detaylar...