2 oyuncudan kötü haber
Kasımpaşa maçında sakatlanan Abdulkadir Parmak ve Dorukhan Toköz'den kara haber geldi. Kulüp Doktoru Hakan Çelik, Parmak'ın sol uyluk arka adalesinde grade bir kas yaralanması tespit edildiğini açıkladı. Dorukhan'ın da çekilen MR'ında sağ uyluk üst adale tendonunda gerilme ve ödem belirlendiği duyuruldu. İki oyuncunun da sahalara dönme süresinin 1-3 hafta olduğu öğrenildi.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Eylül 2021 06:50
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trabzonspor'un kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Andre Onana transferine dahil oldu. Siyah-beyazlı ekip, Karadeniz temsilcisinin oyuncunun bonservis bedelini karşılayamaması durumunda transferi sonuçlandırmayı hedefliyor. -
Fırtına’da yuvaya dönmesi istenen Ahmetcan Kaplan’ın fedakarlığa hazır olduğu belirtildi. Ajax’la yapılan bonservis görüşmelerinde 23 yaşındaki stoperin tavrı önemli olacak -
Trabzonspor taraftarlarının merakla beklediği yeni sezon forma tanıtımının haziran ayının ikinci haftasında yapılacak. Yeni sezon için klasik Trabzonspor formalarının yanı sıra sürpriz bir renge sahip formanın da taraftarın beğenisine sunulacağı öğrenildi.