Son dakika spor haberi: Trabzonspor o transferde mutlu sona ulaştı! Stefano Denswil...
Son dakika spor haberi: Transferde vitesi yükselten Karadeniz ekibi Trabzonspor bir isimde daha mutlu sona ulaştı. A Spor'un haberine göre; Bordo-mavili ekip Stefano Denswil ile her konuda anlaşma sağladı. İşte transferin detayları... (TS haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 23 Ağustos 2021, 10:14
- Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2021, 10:56
Sezona Yeni Malatyaspor karşısında alınan 5-1'lik galibiyetle başlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da tam gaz devam ediyor. A Spor'un haberine göre; Birçok isimle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Bologna forması giyen Stefano Denswil ile her konuda anlaşma sağladı.
Bordo mavili ekip, 28 yaşındaki Hollandalı savunma oyuncusu Stefano Denswil'i kadrosuna katmak için oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı.
28 yaşındaki savunmacı, Bologna formasıyla 35 resmi maçta süre aldı ve takımına 1 asistlik katkı sağladı.
STEFANO DENSWIL KİMDİR?
7 Mayıs 1993 tarihinde Hollanda'nın Zaandam kentinde dünyaya gelen Stefano Denswil 28 yaşındadır. Aslen Surinam asıllıdır. Futbola Hellas Sport'ta başladıktan sonra Ajax alt yapısına transfer oldu ve burada profesyonel imzasını attı. Amsterdam ekibinin tüm alt yaş takımlarında forma giydi. 2015 sezonunda Club Brugge'a transfer oldu.
Bonservisine 1.2 milyon euro ödendi. Gösterdiği performansla kendisini İtalya'da buldu. Bologna 6 milyon euro ödeyerek transferini tamamladı. Ardından yine Brugge ekibine kiralandı. Kariyerinde toplam 330 maça çıktı. 18 gol atıp 9 da asist yaptı. Milli takım formasını ise 7 kez terletti. 2 Hollanda ligi, 3 Belçika ligi, 1 Belçika Kupası, 2 Belçika Süper Kupası, 1 Hollanda Süper Kupası zaferi bulunmaktadır.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'da; Christ İnao Oulai, Tim Jabol-Folcarelli ve Felipe Augusto’nun performansları, hem Avrupa basınında hem de sosyal medyada çok geniş yankı uyandırdı. İşte detaylar... -
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bu sezonki başarılı performansıyla farkını ortaya koydu. -
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, takımın sahada sergilediği mücadelenin umut verici olduğunu ve gençlik ile tecrübenin harmanlandığı yapının ilk meyvelerini verdiğini ifade etti. İşte o sözler... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)