Eyvah! Özkahya
Süper Lig'de 25. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Cumartesi saat 17.00'de oynanacak Gaziantep FK-Trabzonspor karşılaşmasında Halis Özkahya görev yapacak.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Mart 2020, 06:50
- Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2020, 07:16
Süper Lig'de 25. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Cumartesi saat 17.00'de oynanacak Gaziantep FK-Trabzonspor karşılaşmasında Halis Özkahya görev yapacak. Trabzonspor, 1980 doğumlu hakem ile çıktığı son 5 maçı kazanamadı. Sırasıyla şu sonuçları aldı: Denizlispor (1-2), Konya (2-2), Alanla (1-0), Osmanlı (3-3), Beşiktaş (0-2). VAR'da ise Özgünç Türkalp yer alacak.
"AĞZINI BURNUNU KIRARIM"
A. Konyaspor ile Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı maçın hakemi olan Özkahya skandala imza atmıştı. Özkahya, stat görevlisinin "Yapabileceğin her şeyi yaptın. Artık hakemliği zirvede bırakabilirsin" sözlerine "Senin ağzını burnunu kırarım" diyerek yanıt vermişti.
DİĞER HABERLER
-
CIES Futbol Gözlemevi, dünyanın dört bir yanındaki 56 ligden takımları rakiplerine uyguladıkları baskı düzeyine göre sıraladı. Yapılan sıralama sonucunda Trendyol Süper Lig'in dört büyük takımı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un sıralamaları ve baskı indeksleri dikkat çekti. İşte o haber... -
Başkan Doğan: Hedefimiz asla bir sezonluk çıkış olmadı, olmayacak da. Her sezon yarışan bir Trabzonspor inşa etmek en temel amacımızdır. Bunun temellerini attık -
Ligde son 6 maçta 7, Türkiye Kupası’nda da 2 karşılaşmada 2 defa fileleri sarsan Onuachu, gol krallığına koşuyor. 2.01’lik dev, Fırtına’nın 6. gol kralı olabilir