Trabzonspor 2-1 DG Sivasspor | MAÇ SONUCU
Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, Akyazı'da Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Bordo mavililer, zorlu rakibine karşı 2-1'lik üstünlüğü sağlayarak ligin zirvesine yerleşti. Ev sahibi ekipte galibiyeti getiren goller 4. dakikada Alexander Sörloth, 43. dakikada Caner Osmanpaşa'dan geldi (kk) geldi. Öte yandan Sivasspor, 90+3. dakikada Yatabare'nin golüyle farkı 1'e indirdi ve karşılaşma, ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Trabzonspor, Süper Lig'in 22. haftası itibariyle ligin zirvesine yerleşti.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Şubat 2020, 09:39
- Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 20:46
Süper Lig'in 22. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynandı. Akyazı'da Trabzonspor, Sivasspor'u 2-1 mağlup ederken, 3 puanı hanesine yazdırdı ve ligin zirvesine yerleşti.
Karşılaşmanın ilk golü henüz 4. dakikada geldi. Bordo mavililerle bu sezon fırtına gibi esen Alexander Sörloth, Badou Ndiaye'nin pasında Sivasspor ağlarını sarstı ve skoru 1-0'a getirdi.
Trabzonspor'un 2. golü, 43. dakikada Sivassporlu Caner Osmanpaşa'nın kendi kalesine attığı golle geldi.
Mücadelenin son golünü Sivasspor buldu. Yatabare, 90+3. dakikada Trabzonspor ağlarını sarsarak skoru 2-1'e taşıdı. Bu gol aynı zamanda maçın sonucunu belirledi.
LİDERLİĞE YÜKSELDİ
Bu sonuçla Trabzonspor, puanını 44'e çıkartarak maç eksiğiyle ligin zirvesine adını yazdırdı. Sivasspor ise 42 puanda kaldı ve 3. sırada kendine yer buldu.
Trabzonspor, gelecek hafta Beşiktaş ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Sivasspor ise evinde Alanyaspor'u konuk edecek.
OBI MIKEL BEŞİKTAŞ'A YOK
Öte yandan Trabzonsporlu John Obi Mikel, 90+1. dakikada Sivassporlu Mert Hakan Yandaş ile girdiği ikili mücadele sonrasında sart kart gördü ve cezalı duruma düştü.
DİĞER HABERLER
-
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 14. haftasında Trabzonspor, Prolift Giresun Sanayispor’u 2-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. -
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'dan ses getirecek bir hamle geldi. Fırtına'nın Fenerbahçe'den Oğuz Aydın ve Galatasaray'dan Ahmed Kutucu için devreye girdiği öğrenildi. -
Yönetim; devre arasında stoper, kanat, bek ve forvet transferi planlıyor. Hemen her bölge için gündemde birçok futbolcu ve alternatifi var. Temaslar, pazarlıklar sürüyor.