Telafi zamanı
Teknik direktör Karaman, “Geçen haftaki futbol ve sonuç bize yakışmadı. Antalya zor rakip ama tek seçeneğimiz 3 puan” dedi
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Ekim 2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2018 02:15
İŞİNİZİ SAHİPLENİN
KARAMAN şöyle devam etti: "Şunu net bir şekilde gördük ki, daha önce söylediğim, 'Her takım her takımı yenebilir' sözünden hareketle, yine söylüyorum herkes herkesi yenebilir. Kim işi sahiplenir, ciddi bir şekilde hazırlanırsa sahadan muzaffer çıkar. Bizim herhangi bir rakiplerden korkumuz yok. Sizden tek isteğim daha fazla özveri ve daha fazla mücadele. Böyle bir kimlik ortaya koyduğunuzda sonuca gitmemiz çok da zor olmayacak."
TRABZONSPOR 27-8 ÖNDE
KARADENİZ ekibi ile Antalyaspor ligde 45'inci kez karşı karşıya gelecek. 44 maçta Trabzonspor'un 27, Antalyaspor'un 8 galibiyeti bulunuyor. 9 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bordo-mavililer bu periyotta 79 gol atarken, kalesinde 42 gol gördü.
DIŞARIDA DA ÜSTÜN
FIRTINA, Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 22 maçta 13 kez galip geldi. 6 kez kaybetti, 3 kez de berabere kaldı. Bordo-mavililer, bu karşılaşmalarda 33 gol attı, 25 gol yedi.
1.2 MiLYAR TL BATIRDIK
BAŞKAN Ahmet Ağaoğlu, Türkiye'de kendi modellerini alıp o modelden para kazanan kulübün olduğunu belirterek, "Ama biz kendi modelimizin üstünü çizip bugün futbolda 1 milyar 200 milyon TL para batırmış bir kulübüz, bu benim çok ağrıma gidiyor" dedi. Altyapıya bugün yapılan 1 liralık yatırımın 10 sene sonra 50 TL olarak geri döneceğini kaydeden Ağaoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Büyük hatalar yaptık ama artık bu hatalardan dönme zamanı geldi. Birkaç sene içerisinde sadece Trabzon'un değil Türkiye'nin de değişik şehirlerinden altyapımıza oyuncular monte ederek bunları profesyonel statüye geçirip bir gelir kaynağı oluşturmak zorundayız. Trabzon bir futbol fabrikası olmak zorunda. Bu savaşı hep birlikte vereceğiz."
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynayacağı RAMS Başakşehir maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. -
Trabzonspor'da kanat transferinde gündeme son olarak Abdul Fatawu geldi. 22 yaşındaki Ganalı için Paul Onuachu’nun menajeri üzerinden temas kuruldu. Kulübü ile sözleşmesi 2029’da bitecek yetenekli ismin transferinde öncelik kiralamak. İşte detaylar... | Son dakika TS spor haberleri -
Trabzonspor, zirve yarışının yanı sıra yeni sezon için transfer çalışmalarıyla da ilgileniyor. Bordo-mavili ekip, Belçikalı çift yönlü orta saha oyuncusunu istiyor. İşte ayrıntılar...