Kaan ve Ferdi atağı
Bordo-mavili yönetim, Fortuna Düsseldorf’un 22 yaşındaki stoperi Kaan Ayhan ve Nijmegen’in 17 yaşındaki orta sahası Ferdi Kadıoğlu için hareke geçiyor. Kaan, Milli Takım’da da oynuyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Mayıs 2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017 00:41
CAZİP BİR TEKLİF
Karadeniz ekibi, Nijmegen ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Trabzon kökenli Ferdi'yi da bir süredir takip ediyor. Bu sezon toplamda 32 maça çıkan ve 4 gol atıp 3 de asist yapan 17 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor'un çok cazip bir teklif sunması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde TÜMOSAN Konyaspor ile Antalya'da karşılaşacağı maç öncesi kamp kadrosunu duyurdu. İşte detaylar... -
UEFA Fan Zone etkinliğinde Şöhretler Maçı'nda boy gösteren Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mandıralı özellikle bordo mavililerin teknik direktörü Fatih Tekke hakkında flaş ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 22 Mayıs Cuma günü Antalya'da TÜMOSAN Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.