Teknik kadroya 20 milyon TL
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Temmuz 2015, 00:38
- Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 01:20
HALİLHODZİC DE PARA ALDI
Trabzonspor'da 14 Temmuz 2014'te aylık 140 bin euro maaşla göreve getirilen Halilhodzic, 4 ay görev yaptıktan sonra 8 Kasım 2014'te 980 bin euro tazminat verilerek gönderildi. Boşnak teknik adamın 4 aylık Trabzonspor macerası kulübe 1.62 milyon euro'ya mal oldu. 12 Kasım 2014'te 1.5 yıllığına anlaşma imzalanan Ersun Yanal da 450 bin euro alarak gitti. Ersun Yanal'ın ayrılmasının ardından göreve getirilen Şota ile Trabzonspor iki yıllık anlaşma imzaladı. Söz konusu dönem içinde ise bordo-mavililer Gürcü teknik adama yıllık 1 milyon 200 bin euro garanti ücret ödeyecek.
DİĞER HABERLER
-
A Spor canlı yayınına bağlanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Akyazı ve Kartal projelerine dair açıklamalarda bulundu. Ertuğrul Doğan, projeler konusunda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın çok yardımlarının dokunduğunu belirtti ve "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten her konuda Türk sporunun ve futbolunun her zaman yanında. Bu projenin tahsisi ile alakalı bize çok yardımcı oldu" dedi. -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, sezon başında Trabzonspor'a kiraladıkları Ernest Muçi'nin bordo-mavili kulübe olası bir kalıcı transferi hakkında konuştu. İşte o sözler... -
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’ndaki ilk maçında bugün Alanyaspor’u ağırlıyor. Bordo-mavililer, sezona kupada 3 puanla başlayarak 10. şampiyonluk hedefini güçlü bir şekilde ortaya koymak istiyor. İşte Fatih Tekke’nin Alanyaspor maçı muhtemel 11’i… (TS spor haberleri)