Alanya'da kazanan RAMS Başakşehir!
Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Şubat 2026, 15:53
- Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2026, 18:01
Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Corendon Alanyaspor, sahasında İstanbul temsilcisi RAMS Başakşehir'i ağırladı. Sezonun iki dikkat çeken ekibi, Alanya Oba Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. 90 dakikanın sonunda dev düelloda kazanan taraf 2-1'lik skorla Nuri Şahin ve öğrencileri oldu.
RAMS Başakşehir, ilk yarıyı Davie Selke (dk. 14) ve Eldor Shomurodov'un (dk. 44) golleriyle 2-0 önde kapattı.
İkinci yarının 67. dakikasında ev sahibi takım, Florent Hadergjonaj'ın golü ile farkı 1'e indirmeyi başardı.
Karşılaşmanın kalan bölümünde Alanya'da gol sesi çıkmadı ve 3 puanın sahibi RAMS Başakşehir oldu.
MAÇIN ARDINDAN OLUŞAN DURUM
Bu sonuçla birlikte ligdeki son 10 maçında 7. galibiyetini elde eden RAMS Başakşehir, puanını 36'ya yükseltti ve ligde 6. sırada yer aldı.
Corendon Alanyaspor'un ise Süper Lig'de çıktığı son 6 maçta 3. mağlubiyetini aldı ve 26 puanla 10. sırada bulunuyor.
SÜPER LİG'DE GELECEK HAFTA
Süper Lig'de gelecek hafta RAMS Başakşehir evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. Corendon Alanyaspor ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.
DİĞER HABERLER
-
Kış transfer döneminde Fenerbahçe'den Al Ittihad'a transfer olan Youssef En-Nesyri’nin Suudi Arabistan’daki macerası beklenenden kısa sürebilir. Yerel medyaya göre Al-Ittihad, Faslı golcünün yerine yeni bir golcü transfer etmek istiyor. İşte detaylar... -
Futbolda 'bahis' soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan futbolcu Mert Hakan Yandaş için tahliye kararı çıkmıştı. Yandaş, resmi sosyal medya hesabından yaşadığı süreci anlattığı bir paylaşımda bulundu. -
Beşiktaş taraftarları, Tüpraş Stadyumu'nun dış cephesine, Fenerbahçe derbisi sonrası 'Kukla VAR' pankartı astı.