Fenerbahçe ve Galatasaray PFDK'ya sevk edildi!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu Süper Lig'den 15 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. | Son dakika spor haberleri
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 30 Mayıs 2024 17:59
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 15 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
TFF'den yapılan açıklamada, ligin 38'inci ve son haftasında oynanan maçlarda yaşanan çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Corendon Alanyaspor, Bitexen Antalyaspor, EMS Yapı Sivasspor, Mondihome Kayserispor, VavaCars Fatih Karagümrük, Yılport Samsunspor, TÜMOSAN Konyaspor, Siltaş Yapı Pendikspor, Kasımpaşa, MKE Ankaragücü, Atakaş Hatayspor ve Çaykur Rizespor'un disipline gönderildiği belirtildi.
İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile Samsunsporlu futbolcu Yunus Emre Çift'in de çeşitli sebeplerle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri: 2022/23 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran ve şu an Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın hocalığını yapan teknik direktör Jorge Jesus, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, sarı-lacivertli taraftarları kızdıracak bir itirafta bulundu. İşte o sözler... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'da düzenlenecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi flaş bir iddia gündeme geldi. Seçim tarihinin daha erken bir tarihe alınma ihtimalinin olduğu iddia edildi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Beşiktaş'ın TÜMOSAN Konyaspor'a mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendiği maç sonrası Teknik Direktör Sergen Yalçın'a yapılan istifa tezahüratları ve Sergen Yalçın'ın maç sonu açıklamaları gündeme gelmişti. Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç, konuya dair açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... (BJK SPOR HABERİ)