Alanyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray'dan Sivasspor'a büyük piyango!
UEFA Avrupa Ligi'ne direkt olarak gruplardan katılan Sivasspor'a büyük bir piyango vurdu. Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş ve son olarak Galatasaray'ın da Avrupa defterini kapatmasının ardından Yiğidolar 10 milyon euro'luk yayın gelirini kasasına koyacak.
- Sivasspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Ekim 2020, 11:05
Beşiktaş, Aytemiz Alanya ve son olarak Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nden elenmesiyle; direkt olarak gruplarda mücadele edecek olan Demir Grup Sivasspor, yayın gelirinin tek başına sahibi olacak.
Kırmızı beyazlılar, gruplardan çıkamasa bile yaklaşık 10 milyon euro'luk geliri kasasına koyacak. 2020-21 sezonunda ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek tek takım olan Başakşehir de en az 30 milyon euro kazanacak. Temsilcilerimiz Avrupa'da kazandıkları maçlardan ve üst tura çıkmaları halinde bu gelirler de artacak. Galatasaray geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nden 31 milyon euro kazanmıştı.
4.'LÜK İÇİN ÜZÜLMÜŞTÜ
Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, son haftalarda düşüş yaşadı ve sezonu 4. sırada bitirebildi. Trabzonspor'un Avrupa'dan men cezası alması nedeniyle lig 3.'süne geçen Devler Ligi ön eleme biletini yitiren Sivas buna rağmen üç takımın elenmesiyle Avrupa Ligi yayın havuzundaki tüm parayı tek başına alma şansı buldu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Manisa FK’yı konuk edecek Özbelsan Sivasspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar... -
Trendyol 1. Lig ekibi Sivasspor da Sosyal Sorumluluk ve Fair Play Ödülü aldı. Yiğidolar, Serikspor maçının gelirlerini “Gazze’deki Soykırıma Sessiz Kalma” sloganı kapsamında Filistin’e bağışladığı için ödüle layık görüldü. -
“Bir an önce alt sıralardan çıkıp, kendi yerimiz olan üst takımların arasına katılmamız gerekiyor. Manisa maçı final niteliğinde. Maçı kazanıp milli araya girdikten sonra yapacağımız işlerle puanlarımızı alıp, üst sıradaki yerimizi alacağız”