Real Madrid maçına damga vuran kare! Gareth Bale tribünde uyudu
Real Madrid'in Alaves ile karşı karşıya geldiği mücadeleye Galli yıldız Gareth Bale'in yedek kulübesindeki halleri damga vurdu. Teknik direktör Zinedine Zidane tarafından oyuna alınmayan tecrübeli oyuncu, maskesiyle yüzünü kapatarak uyudu. (fotomac.com.tr / Dış Haberler)
- İspanya La Liga Haberleri
- Giriş Tarihi: 11 Temmuz 2020, 15:24
La Liga'nın 35. haftasında sahasında oynadığı maçta Alaves'i 2-0 yenen Real Madrid, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Ligde kalma mücadelesi veren Alaves'e karşı rahat bir galibiyet alan Real Madrid'in gollerini Karim Benzema (Dk.11, penaltıdan) ve Marco Asensio (Dk. 50) attı.
Puanını 80'e çıkaran lider Real Madrid, ligin bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Barcelona'nın 4 puan önündeki avantajını korudu.
Bu arada karşılaşmanın önüne geçen bir kare sosyal medyada hızla yayıldı. Teknik direktör Zidane tarafından maçta oynatılmayan Galli futbolcu Gareth Bale, yedek kulübesinde maskesini yüzüne geçirerek uyudu.
Yıldız oyuncuyla, Fransız çalıştırıcının yıldızının barışmadığı biliniyor.
DİĞER HABERLER
-
İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla, teknik direktörleri Matias Almeyda ile yollarını ayırdıklarını resmen duyurdu. İşte detaylar... -
Milli oyuncumuz Arda Güler'in Elche karşısında 68 metreden attığı gol, LaLiga'da mart ayının en iyi golü olarak seçildi. İşte detaylar... -
İspanya La Liga'da heyecan devam ediyor. Ligin 29. haftası nefes kesen bir maça sahne oldu. Real Madrid'in Atletico Madrid'i konuk ettiği dev derbiden ev sahibi ekip 3-2'lik skorla galip ayrıldı. Milli yıldızımız Arda Güler bu karşılaşmada Real Madrid adına ilk 11'de sahaya çıktı. İşte detaylar...