Bursa’da prim kampanyası
2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın Somaspor'u ağırlayacak Bursaspor, 1 puan alması halinde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Nisan 2026 06:50
2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın Somaspor'u ağırlayacak Bursaspor, 1 puan alması halinde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Yönetim Kurulu da şampiyonluk yolunda kritik bir hamle yaparak futbolcular ve teknik heyet için şampiyonluk primi kampanyası başlattığını duyurdu. Toplanan prim, doğrudan teknik ekip ve oyuncu grubuna aktarılacak.
DİĞER HABERLER
-
Geçen sezon 2'nci Lig ekibi Bucaspor 1928 ve Altınordu'da forma giyen Yılmaz Özeren, futbol kariyerine nokta koydu. Tecrübeli futbolcu Gaziosmanpaşa, Yeni Malatya, Tepecikspor, İnegölspor, Nazillispor, Hatayspor, Samsunspor, Altay, Kocaelispor, Iğdır FK ve Bergama FK'da da oynamıştı. -
Karşıyaka, Menemen İlçe Stadı'nda 2'nci Lig ekiplerinden Menemen FK ile hazırlık maçı yaptı. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Menemen FK Berke'nin golüyle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Maçın son bölümünde sahneye çıkan Mücahit, ağları havalandırarak müsabakanın skorunu ilan etti: 1-1. -
2. Lig'e düşmesinin ardından kadrosundaki birçok isimle yollarını ayıran Sakaryaspor, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor.