Öncü’den çifte podyum
Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Red Bull sporcusu Can Öncü, 2022 Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun sekizinci yarış haftasında İspanya'da Katalonya'da üst üste ikinci kez podyuma çıktı.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Eylül 2022, 06:50
Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Red Bull sporcusu Can Öncü, 2022 Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun sekizinci yarış haftasında İspanya'da Katalonya'da üst üste ikinci kez podyuma çıktı. Hafta sonunun ilk yarışını 3. tamamlayan Can Öncü, 2. yarışta da damalı bayrağı ikinci sırada geçti ve bu sezonki dördüncü podyumuna imza attı. Yarış boyunca harika geçişlere imza atan Can Öncü ile Dominique Aegerter, Stefano Manzi ve Lorenzo Baldassarri arasında teker tekere bir mücadele yaşandı. Öncü, Supersport genel klasmanında üçüncü sıraya yükseldi. Supersport'ta sezonun dokuzuncu durağı olan Portekiz yarışı, 07-09 Ekim tarihlerinde koşulacak.
DİĞER HABERLER
-
2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İskenderunspor, son haftalardaki çıkışını sürdürerek play-off'un iddialı takımları arasında yer almayı hedefliyor. Son 5 maçta 12 puan alan, 25 puanla 6. sıradaki Akdeniz ekibi, devre arası öncesi oynayacağı 4 maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Başkan Hakan Bolat, "Bu sezon hedefimiz play-off'a kalmak. Orada da aşırı bir konsantrasyonla 1. Lig'e çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu. -
2. Lig Kırmızı Grup'ta 16, Beyaz Grup'ta ise 17. hafta maçları başladı. Kırmızı Grup'ta Bursaspor, deplasmanda Soma'yı 3-0 yenerek maç fazlasıyla Mardin'in 2 puan önünde liderliğe yükseldi. Timsahlar'a galibiyeti getiren golleri 11'de İdris Furat, 53'te İlhan Depe ve 66'da Muhammet Demir kaydetti. -
2'nci Lig Kırmızı Grup'un şampiyonluk adaylarından Bursaspor deplasmanda karşılaşacağı Somaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.