Tolgay Arslanlı Udinese de yanımızda
Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de oynayan Tolgay Arslan'ın şu anda formasını giydiği İtalya Serie A ekibi Udinese de Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere kayıtsız kalmadı. Siyahbeyazlılar, önceki gün Sassuolo ile oynanan maçta futbolcularının giydiği ve sonrasında imzaladığı formaları açık artırmayla satışa çıkardı. 18 Şubat Cumartesi günü saat 15.00'e kadar sürecek satışta elde edilen gelirler bir yardım vakfına bağışlanacak. Udinese, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla, tüm taraftarlarının açık artırmaya geniş katılım sağlamalarını istedi.
- Haberler Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Şubat 2023 06:50
DİĞER HABERLER
-
"A.B.İ. dizisi final mi yaptı, neden bu akşam tekrar bölümü var?" aramaları akşam saatlerine doğru dizinin sıkı takipçileri tarafından zirveye taşındı. Kurban Bayramı arefe gününe denk gelen 26 Mayıs Salı akşamı, televizyon kanallarının reklam anlaşmaları ve bayram tatili nedeniyle yayın akışlarında köklü değişikliklere gidildi. Sevilen dizi A.B.İ.’nin ekran macerasının son bulup bulmadığını ve kulislerden sızan sezon finali iddialarını haberimizde bulabilirsiniz. -
"Mehmed: Fetihler Sultanı bu akşam var mı, TRT 1 yayın akışında neden görünmüyor?" aramaları dizinin hayranları tarafından zirveye taşındı. Kurban Bayramı arefesi olan 26 Mayıs Salı akşamı, televizyon kanalları bayram haftası stratejilerini devreye soktu. Reklam ortaklıkları ve bayram tatili nedeniyle birçok dizi setinin durması, salı gecesinin lider yapımı Mehmed: Fetihler Sultanı'nın da takvimini değiştirdi. Dizinin akıbetine dair son dakika gelişmeleri haberimizde... -
"Kurban kesilirken Besmele nasıl çekilir, hangi ayetler okunmalıdır?" aramaları, kurban kesim alanlarına hareket etmeye hazırlanan vatandaşların ilk gündem maddesi haline geldi. Kurban ibadetinin kabulü ve usulüne uygun eda edilmesi için niyet aşamasından kesim anına kadar okunması tavsiye edilen dualar büyük önem taşıyor. Hayvanı incitmeden, İslami usullere tam riayet ederek okunacak duaların Arapça yazılışları ve Türkçe mealleri haberimizde.