Volkan Demirel yönetiminde Gençlerbirliği’nde yoğun Kocaelispor hazırlığı!
Kocaelispor maçı hazırlıklarına başlayan Gençlerbirliği’nde, uzun süredir sakat olan Ensar Kemaloğlu takımla çalışmalara dönerken, Volkan Demirel yönetimindeki antrenman yüksek tempoda geçti. İşte detaylar...
- Gençlerbirliği Haberleri
- Giriş Tarihi: 25 Kasım 2025, 09:26
Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, ısınma koşusu ve topla koordinasyon çalışmalarının ardından dar alanda çeşitli pas organizasyonları yaptı.
Futbolcular, teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde, çift kale maç ve MAS (maksimum aerobik hız) koşusu ile idmanı tamamladı.
Yaklaşık 1 saat süren çalışmalara, mayıs ayında sakatlanan ve tedavi süreci tamamlanan Ensar Kemaloğlu da katıldı.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, Gençlerbirliği sahasında konuk etti. Karşılaşmanın 41. dakikasında Gençlerbirliği'nden Oğulcan Ünlü yaptığı hareketle tribünlerden alkış topladı. -
Trendyol Süper Lig'de son 6 maçta sadece 1 kez kaybeden ve geçtiğimiz hafta Gaziantep FK galibiyetiyle moral bulan Gençlerbirliği, şampiyonluk yarışı yapan Fenerbahçe'yle yarın deplasmanda oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdü. -
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, deplasmandaki F.Bahçe maçı öncesinde iddialı konuştu. Diyadin, her maçı ayrı analiz ettiklerini, F.Bahçe maçına da sahadan istediklerini almak için çıkacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Her şeyimizle sahada olacağız, istediğimizi almaya çalışacağız" dedi.