Candeias Gençler'de
Gençlerbirliği uzun süredir peşinde koştuğu Daniel Candeias'ta mutlu sona ulaştı. Glasgow Rangers forması giyen 31 yaşındaki sağ kanat, kendisini 2 yıllığına kırmızısiyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
- Gençlerbirliği Haberleri
- Giriş Tarihi: 23 Temmuz 2019 08:00
KAPLAN İDDİALI
Yeni sezonda Süper Lig'de ses getiren bir takım olmak istediklerini belirten G.Birliği teknik direktörü Mustafa Kaplan, "Bu kulübün yeri her zaman Süper Lig'dir. Tecrübesi olan bir camiayız. Lige ses getirecek bir takım olarak giriş yapmak istiyoruz" dedi. Tecrübeli hoca,ayrıca görüştükleri 2-3 oyuncuyu daha alarak transferi kapatacaklarını ifade etti.
DİĞER HABERLER
-
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Haydar Arda Çakmak, teknik direktör Metin Diyadin ile yola devam edeceklerini ve kırmızı-siyahlı kulübün yeni sezonda mali disiplin içerisinde kadro kuracağını söyledi. -
Gençlerbirliği'nde sezon başında yolların ayrıldığı Nalepa dosyasından 220 bin euro ceza geldi ve FIFA 45 gün süre verdi. -
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.