Süper Lig'in yıldızı Aslan oluyor! Anlaşma sağlandı
Yeniden bir takım kurma planları yapan Fatih Terim, ilk olarak sistemine uymayan isimleri takımdan gönderme kararı alarak başladı. Serdar Aziz, Rodrigues, Maicon gibi isimlerin takımdan gönderilmesine onay verdi.
Eren Derdiyok'un da gönderilmesini isteyen Terim'in bu isteği, golcü ismin takım bulamaması nedeniyle sezon sonuna kaldı.
Devre arasında hareketli bir transfer dönemi yaşayan Galatasaray, ilk olarak savunma hattına takviye yaptı. Terim'in onayıyla Marcao-Luyindama ikilisi kadroya dahil edildi.
Transferin son günü iki forvet transferi birden yapan sarı kırmızılı ekip, Kasımpaşa'dan Diagne'yi bonservisiyle birlikte alırken Marsilya'dan Yunan golcü Mitroglou'nu da kiralık olarak kadrosuna dahil etti.
FATİH TERİM'İN DIAGNE AÇIKLAMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
