İşte Galatasaray'ın görüştüğü Meksikalı! Javier Hernandez denmişti ancak...
Gelecek sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor.
Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar geniş rotasyonlu bir kadro kurmak istiyor.
Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Cimbom'da son olarak gündeme West Ham United forması giyen Javier Hernandez geldi.
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, geçtiğimiz gün ödül töreninde yaptığı bir konuşmada ''Transfer görüşmesini yarıda bıraktım. Meksikalılar beni şirkette bekliyor." ifadelerinden sonra sarı kırmızılı kulübün Diagne ile yollarını ayırıp Javier Hernandez ile masaya oturduğu belirtilmişti.
Senegalli futbolcunun sergilediği tavırlardan bir hayli rahatsız olan Fatih Terim'in Diagne'yi satış listesine koyduğu öğrenilirken, bu sezon 30 gol atan oyuncuyla yolların ayrılmasının ardından Chicharito'yla sözleşme yapılacağı iddia edilmişti.
