Fenerbahçe'de Serdar Aziz bilmecesi!
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı. Mucizevi geri dönüşün ardından kazanılan bir puan camiada sevinçle karşılandı. Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal ise maç sonunda büyük bir üzüntü yaşandı.
Derbide Fenerbahçe'nin 2. golünü atarak geri dönüşte pay sahibi olan Sadık Çiftpınar, 76. dakikada gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BEŞİKTAŞ TARAFTARI İLE ŞENOL GÜNEŞ ARASINDA TARTIŞMA
Kayserisporlu Kravets 87. dakikada takımını öne geçiren kafa golüne imza atarken, tecrübeli stoper rakibini bozamamıştı.
Fenerbahçeli futbolcular golden sonra uzun süre faul itirazında bulunmuş ancak gol geçerli sayılmıştı.
Kayserispor'un maç içerisinde Umut Bulut ile bulduğu bir gol, VAR kararı sonucunda Serdar Aziz'e faul yapıldığı gerekçesiyle geçersiz sayılmıştı.
Bu maçlarda takımına 1 gol katkısı veren Rus stoper, ilk yarının son karşılaşması olan Antalyaspor maçında ise gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmıştı.
Roman, ligin ikinci yarısında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı Yeni Malatyaspor maçında hatalarıyla ön plana çıkmıştı.
