Galatasaray kafilesi RAMS Park'a hareket etti
Trendyol Süper Lig'de 2025/26 sezonunda şampiyonluğa uzanan Galatasaray, taraftarıyla birlikte RAMS Park'a hareket etti. Sarı kırmızılı kafilenin stadyuma yolculuğu sırasında Galatasaray taraftarları oyuncuları yalnız bırakmadı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Mayıs 2026 17:18
- Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2026 20:08
Trendyol Süper Lig 2025-2026 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Futbol Takımı, kutlamalar için üstü açık otobüsle RAMS Park'a hareket etti.
Galatasaray Lisesi'nin girişinde taraftarı selamlayan sarı-kırmızılı oyuncular, sonrasında okulun önündeki otobüsle stada doğru hareket etti. Galatasaraylı taraftarlar, oyuncuların bulunduğu otobüsün etrafını sardı ve takımları lehine tezahüratlar yaptı.
Sarı-kırmızılı oyuncuların otobüsü, lisenin önünden kalktıktan sonra Meşrutiyet Caddesi, Tepebaşı Işıklar, Tarlabaşı Bulvarı, Taksim Tüneli, Cumhuriyet Caddesi, Halaskargazi Caddesi, Mecidiyeköy Meydanı, Esentepe Büyükdere Caddesi, Büyükdere Caddesi Gültepe Kavşağı, 4. Levent ve TEM Kuzey Yan Yol'dan geçerek RAMS Park'a hareket etti.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz sezon da sarı-kırmızılıların gündemine gelen yıldız futbolcu, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a mesaj gönderdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Şu ana kadar durgun bir yaz transfer dönemi geçiren Galatasaray'dan somut adımlar gelmeye başladı. Çizme basını, sarı-kırmızılıların yıldız futbolcu için görüşmelere başladığını yazdı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Transferin sessiz takmı Galatasaray'dan flaş hamle... Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği oyuncu için hamle yapan Aslan, bu transferi hemen bitirmek istiyor. İşte ayrıntılar...