Süper Lig'de Bernardo Silva derbisi! Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe devrede
Manchester City ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Bernardo Silva, gelen bütün teklifleri dinledikten sonra yaz aylarında son kararını verecek. Öte yandan Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de yıldız oyuncu için harekete geçti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Nisan 2026, 09:16
2026 yazında transfer döneminin en gözde isimlerinden birisi olacağa benzeyen Bernardo Silva geleceğiyle ilgili karar vermekte acele etmeyecek.
31 yaşındaki futbolcu, Manchester City yönetimine sezon sonunda ayrılacağını bildirdi.
Nisan ayından itibaren kendisini isteyen takımlarla görüşecek olan 31 yaşındaki Portekizli futbolcu, kararını ise yaz aylarında verecek.
Öte yandan dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Silva'nın ayrılacağını duyururken kendisiyle ilgilenen takımları da sıraladı.
Silva'yı isteyenler arasında Galatasaray'a yer veren Romano, listede Fenerbahçe'yi de işaret etti.
Ancak Silva ile Premier Lig, Serie A ve La Liga'dan bazı takımların temas halinde olduğu öğrenildi.
G.SARAY BİR ADIM ÖNDE
Bu nedenle Galatasaray, Portekizli yıldızın eski takım arkadaşı İlkay Gündoğan'ı koz olarak kullanarak transfer yarışında öne geçmeye çalışacak. Öte yandan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi faktörü sayesinde ezeli rakibine karşı transferde bir adım önde.
Bernardo Silva, Temmuz 2017'de 50 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Monaco'dan Premier Lig devinin yolunu tutmuştu.
Bu sezon 42 maçta 3 gol/5 asistlik katkı sunan yıldız futbolcunun Manchester City'ye transfer olduğu günden bu yana istatistikleri ise 449 maçta 76 gol/77 asist şeklinde.
KUPALARA DOYMADI
Silva ayrıca Ada devinde 1 kez UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 kez FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 6 kez Premier Lig şampiyonluğu, 5 kez İngiltere Lig Kupası, 2 kez İngiltere Kupası, 3 kez İngiltere Süper Kupası kazanırken 1 kez de Manchester City Yılın Oyuncusu ödülünü aldı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'ta flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, tecrübeli teknik adamın İngiliz devini reddettiğini açıkladı. İşte o kulüp ve detaylar... (GS Spor haberi) -
Yaz transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı planlayan Galatasaray'da gündeme Manuel Ugarte gelmişti. Uruguaylı oyuncunun sarı-kırmızılıları reddettiği yönündeki iddiaların ardından İstanbul temsilcisi ile görüşme haline olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Trendyol Süper Lig'de sezonu zirvede tamamlayarak üst üste 4. şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Yaz transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte arayışlarına hız veren sarı-kırmızılılar, ara transfer döneminde de istediği Youssouf Fofana için yeniden devreye girdi. Yönetimin 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için hazırladığı dev teklif ortaya çıktı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)