G.Saray’ı özlüyorum
ictor Osimhen, Nijerya’da yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ı özlüyorum. Buradaki işim bittikten sonra hemen geri dönmem gerekiyor, takımıma katkı sağlamak için” yorumunu yaptı
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Ocak 2026 06:50
Afrika Uluslar Kupası için Nijerya Milli Takımı'na katılan Victor Osimhen özel bir röportaj verdi. Osimhen, CBS Sports'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ı özlüyorum... Ben buradayım ve elimden gelenin en iyisini veriyorum; bunu onlar da anlıyor ve uzaktan da olsa bana destek oluyorlar... Ama buradaki işim bittikten sonra, hemen geri dönmem gerekiyor; kadroda yer almak için, takımıma katkı sağlamak için" diye konuştu. Ünlü golcü, "Şampiyonlar Ligi Galatasaray taraftarları için çok büyük anlam taşıyor. Ben ve takım arkadaşlarım, bunu aklımızda tutuyoruz. Her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Kolay olmayacak ama Atleti maçında galibiyeti almaya çalışacak bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE YETİŞECEĞİM
Victor Osimhen, Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid maçında mutlaka forma giyeceğini vurgulayarak, "O maçta tabii ki oynayacağım. Onları çok özledim. Buradaki işimi bitirir bitirmez oraya gideceğim" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ı kabul etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Şampiyon Galatasaray'da yeni sezon planlamaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaz transfer döneminde 10 numara bölgesine hamle yapmak isteyen Cimbom'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar, Bayern Münih'in de istediği 35 milyon Euro'luk o yıldız için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'a ara transfer döneminde Napoli'den kiralık olarak gelen Noa Lang, sezonun bitmesinin ardından sarı kırmızılı takıma veda etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)