Galatasaray transferde gaza bastı! 4 isim birden...
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Ocak ayında başlayan ara transfer dönemi için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, raporunu yönetime sundu. Sarı-kırmızılıların, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Monaco maçı sonrası 4 mevkiye istenen isimlerle görüşmelere başlayacağı öğrenildi. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 19 Kasım 2025 16:08
Son bir ayda önemli yıldızlarından gelen kötü haberlerle (sakatlık ve men cezaları) sarsılan Galatasaray'da ocak ayı planları tamamlanmak üzere.
Şampiyonlar Ligi'nde topladığı 12 puan ile ilk 24'e girme hedefine çok yakın olan Galatasaray'da tecrübeli teknik adam Okan Buruk, ocak ayı ihtiyaçlarını belirledi.
Ligde şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'nde ise daha iyi dereceleri imza atmayı planlayan Buruk, mevcut kadronun muhafaza edilerek ara transferde en az 4 takviye yapılmasını istedi.
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre tecrübeli çalıştırıcı, ara transfer döneminde orta saha, kanat forvet, sol stoper ve yedek santrafor talep etti.
4 bölgenin güçlendirilmesini isteyen Okan Hoca, santrfor bölgesi için 23 yaş ve altı genç potansiyelli bir oyuncu alınmasını istedi.
Scout ekibi tarafından izlenen ve listelenen adaylar için Monaco deplasmanı sonrasında harekete geçileceği öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Adı Süper Lig devlerinden Galatasaray ile anılan Franco Mastantuono ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak futbolcunun sarı-kırmızılılara transfer durumuna dair müjdeli haberler, yurt dışından geldi. İşte tüm detaylar... -
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sol kanat transferi doğrultusunda gündemine aldığı Rafael Leao'da sıcak saatler yaşanıyor. İtalyan basını, yıldız oyuncunun Avustralya turnesinden sonra takımdan ayrılma ihtimalini yüksek olarak değerlendirdi. İşte transferde kritik tarih... -
Savunma hattına yapılacak takviye doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Jhon Lucumi için girişimlerini hızlandırdı. Öte yandan Bologna cephesinden Kolombiyalı oyuncunun bonservisine ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar...