Efsane döndü
Kayserispor maçının ardından kayıplara karışan Sane, Başakşehir önünde attığı 2 golle hem 3 puanı getirdi hem de Bayern Münih günlerinden kesitler sundu
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Ekim 2025, 06:50
Galatasaray'da bu sezon gerek duyulduğunda her hafta bir futbolcu ön plana çıkmayı başarıyor. Yıldızlar topluluğu haline gelen sarı-kırmızılılarda RAMS Başakşehir deplasmanında ise sazı eline alan isim Leroy Sane oldu. 1 gol ve 1 asist ile resital sunduğu Kayserispor maçının ardından kayıplara karışan Alman futbolcu, önceki gün bir kez daha sahne aldı ve takımına 3 puanı getirdi. Başakşehir filelerine 2 gol bırakan Sane, performansı ile herkesi memnun etmeyi başardı.
2 SENE SONRA
Son olarak 2023 yılında Bayern Münih'in Werder Bremen'i mağlup ettiği karşılaşmada iki gol kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, iki yıl sonra bunu tekrar etmeyi başardı. Böylece bu sezonki gol sayısını 3'e çıkartan Sane, 3 de asist yaparak takımına katkı sağlamayı başardı. Eleştiri topladığı anlarda bile skor katkısı olarak etkili olan Sane, bu kez sahada da bekleneni verdi. Sane böylece çarşamba günkü kirtik Bodo Glimt maçı öncesinde forma rekabetinde önemli bir tercih olduğunu gösterdi.
DİĞER HABERLER
-
Turkcell Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan derbinin ardından kupayı müzesine götürdü. -
Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray’ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe kupaya uzanırken, maç sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar, kupa seremonisine katılmama kararı aldı. -
Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yenerek şampiyon oldu. Mücadelenin ardından sarı kırmızılılarda Mauro Icardi açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)