Galatasaray’da Okan Buruk’a dev zam! Derbi öncesi moral hamlesi
Liverpool zaferinin ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten dikkat çeken bir adım geldi. Sarı-kırmızılıların başarılı teknik direktörü Okan Buruk'un maaşında ciddi bir iyileştirme yapılırken Beşiktaş derbisi için de özel prim belirlendi. İşte detaylar… (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Ekim 2025, 08:55
- Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2025, 09:22
Galatasaray'da derbi öncesi yüzler gülüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool karşısında elde edilen tarihi galibiyetin ardından Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk için harekete geçti.
BAŞKAN TALİMAT VERDİ
Milliyet'te yer alan habere göre, sarı-kırmızılı takımın başında üçüncü sezonunu geçiren ve üç yıldır üst üste şampiyonluk yaşayan Okan Buruk'un maaşında artış yapılması kararlaştırıldı. Başkan Dursun Özbek'in talimatıyla başlatılan süreç sonucunda Buruk'un geçen sezon 140 milyon lira olan yıllık ücreti 200 milyon liraya çıkarıldı. Böylece futbolculardan sonra başarılı teknik adamın maaşında da önemli bir iyileştirme gerçekleştirilmiş oldu.
DERBİYE ÖZEL PRİM
Galatasaray yönetimi, takımın motivasyonunu artırmak adına Beşiktaş derbisi için de özel bir prim hazırladı. Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdullah Kavukcu, Liverpool zaferinin ardından soyunma odasında oyunculara özel bir prim verileceğini açıklamıştı. Bu kez lig yarışı açısından büyük önem taşıyan Beşiktaş maçı için toplam 500 bin euro (yaklaşık 24 milyon lira) değerinde primin dağıtılacağı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Ara transfer döneminde iddialı hamleler yapmak isteyen iki kulüp, flaş bir isim için devreye girmişti. Ancak Fenerbahçe ile Galatasaray'a transferde kötü haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
Galatasaray'da son dönemin en etkili futbolcularından biri olan Yunus Akgün hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar, performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken milli oyuncuyla ilgili transfer kararını verdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Süper Lig’de Aralık ayının en güzel golünün Ernest Muçi’ye verilmesine tepki gösteren Galatasaray, Victor Osimhen’in Samsunspor’a attığı röveşata golünü paylaşarak dikkat çeken bir mesaj verdi. İşte o paylaşım... (GS spor haberleri)