TRANSFER HABERİ - Galatasaray’da 4 koldan kaleci harekatı! Ederson olmazsa 3 alternatif var
Son dakika Galatasaray transfer haberi | Galatasaray yönetimi, kaleci transferini bu hafta sonuçlandırmak için yoğun mesai harcıyor. Listenin ilk sırasında yer alan Ederson için menajer George Gardi aracılığıyla Manchester City ile görüşmeler sürerken sarı-kırmızılılar olası bir olumsuzluk durumuna karşı üç alternatif ismi de gündemine aldı. İşte detaylar... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Ağustos 2025, 06:50
Cuma günü Gaziantep deplasmanında ligin ilk maçına çıkacak olan Galatasaray'da kaleci belirsizliği devam ediyor.
Fernando Muslera'nın ayrılığı sonrasında çok yoğun bir şekilde kaleci aramaya başlayan sarı-kırmızılılar henüz hedefe ulaşamadı.
CITY İNERSE BU İŞ BİTER!
Takvim'de yer alan habere göre, yönetimin bu hafta transfere son noktayı koymak istediği ve bu nedenle girişimlere hız verildiği öğrenildi.
Uzun süredir listenin ilk sırasında yer alan Ederson için Manchester City ile pazarlıklar menajer George Gardi aracılığıyla devam ediyor.
İngiliz kulübünün 10 milyon Euro'nun üzerindeki talebi aşağıya çekilirse bu transferin bitirilmesi hedefleniyor. Ancak yönetim alternatif isimlerini de belirlemiş durumda.
PSG'de Lucas Chevalier'in gelmesi durumunda 3. kaleci durumuna düşecek olan Matvey Safonov menajerler aracılığıyla önerilmişti. Rus file bekçisi ile ilgili henüz resmi bir girişim yapılmadı.
HAREKETLİ HAFTA OLACAK
Olympiakos formasını giyen Konsantinos Tzolakis ve Antwerp'den Senne Lammens de Galatasaray'ın listesinde yer alıyor.
Sarı-kırmızılıların ayrıca ismi basında yer almamış bir isimle daha dirsek temasında olduğu gelen bilgiler arasında.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen, milli takım kampında katıldığı programda sarı-kırmızılı kulüple ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Yıldız futbolcu, Galatasaray'ı "evi ve ailesi" olarak tanımladı. İşte Osimhen'in açıklamaları... (GS spor haberleri) -
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk mücadelenin ardından transfer hakkında konuştu. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa’yı 3-0 mağlup eden Galatasaray’da genç futbolcu Kazımcan Karataş, maç sonrası yaptığı açıklamalarda takım oyununa ve şampiyonluk hedefine vurgu yaptı. İşte Karataş'ın açıklamaları...