Kaleci transferinde ters köşe: Galatasaray'dan Kepa Arrizabalaga sürprizi!
Fernando Muslera'nın ayrılığı sonrası kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı kırmızılıların peşinde olduğu Kepa Arrizabalaga'nın menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 24 Haziran 2025, 18:11
Galatasaray'da 1 numara transferi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Fernando Muslera ile yolların ayrılmasından sonra birçok oyuncuyla temasa geçti. Ancak şu ana kadar hiçbir yıldızla el sıkışmadı.
Takvim'in haberine göre, Galatasaray'ın kaleci transferi için gündemine gelen son isim ise bonservisi Chelsea'de olan Kepa Arrizabalaga oldu.
Cimbom, 30 yaşındaki kalecinin menajeriyle ilk teması da kurdu. Sarı-Kırmızılılar'ın yetkilendirdiği menajerler, başarılı oyuncunun maddi şartlarını sordu ve gelecek cevabı beklemeye koyuldu.
Geçen sezon İngiliz ekibi Bournemouth'ta forma giyen tecrübeli eldiven yeniden İngiliz ekibine döndü. Kepa'nın Chelsea ile olan sözleşmesi gelecek yaz sona eriyor.
Güncel piyasa değeri bir ara 60 milyon Euro'ya kadar çıkan Kepa'nın şimdiki değeri 10 milyon Euro. Yıldız futbolcu, Chelsea ve Bournemouth dışında Bilbao, R.Madrid ve Valladolid gibi takımların formasını giydi.
Geçen sezon 35 maçta forma giyen Kepa, kalesinde 43 gol görürken 9 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.
YILDIZLARLA TEMASTA
Galatasaray'da kaleci transferi için Ter Stegen, Andriy Lunin ve Dominik Kotarski gibi isimler gündeme geldi.
Sarı-Kırmızılılar, Fernando Muslera sonrası kaleyi yine yabancı bir eldivene teslim etmek istiyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanşında Juventus'a uzatmalar sonucu 3-2 mağlup olmasına rağmen ilk maçı 5-2 kazandığı için tur atlayan Galatasaray'da Victor Osimhen'in attığı golden sonra sevinmemesi gündem olmuştu. Nijeryalı yıldızın mutsuzluğunun sebepleri ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e verilen hak mahrumiyeti cezasını onadı. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor'u konuk ediyor. Sarı-kırmızılılarda karşılaşma öncesi Teknik Direktör Okan Buruk dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...