Matador
Alvaro Morata, kupadan sonra Süper Lig’de de siftah yaptı. Matador’u tribünler bağrına bastı
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Şubat 2025 06:50
Galatasaray'da Alvaro Morata, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Boluspor maçının ardından dün de ligdeki Adana Demirspor karşılaşmasına ilk 11'de başladı. Bolu deplasmanında takımının ilk golünü atarak sarıkırmızılı forma altında ilk kez ağları sarsan İspanyol yıldız, dün de Adana Demir karşısında kazanılan penaltıda Galatasaray'la ligde ilk defa gol sevinci yaşadı. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Matador, 12'nci dakikada meşin yuvarlağı ve kaleci Eren Dönmezer'i ayrı köşelere gönderdi. Galatasaray'ı bu golle maçta öne geçiren Morata, üst üste 11 başladığı iki maçta da gol sevinci yaşamış oldu. Tribünler de Morata'yı bağrına bastı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın bayrağı Büyükçekmece'deki Şampiyonlar Anıtı'na çekildi. Tören esnasında sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk ve annesi Zehra Buruk, Galatasaraylı taraftarlara üçlü çektirdi. -
Galatasaray MCT Technic Erkek Basketbol Takımı, Sloven oyun kurucu Aleksej Nikolic'i transfer ettiğini açıkladı. -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Büyükçekmece’deki Şampiyonlar Anıtı’nda düzenlenen bayrak çekme töreninde açıklamalarda bulundu.