Mertens'in dalya heyecanı
Cimbom'da üçüncü sezonunu geçiren Dries Mertens için derbi ayrı bir önem taşıyor. 37 yaşındaki Belçikalı oyuncu, Beşiktaş karşısında sarı-kırmızılı formayı 100. kez giyecek.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Ekim 2024, 06:50
Cimbom'da üçüncü sezonunu geçiren Dries Mertens için derbi ayrı bir önem taşıyor. 37 yaşındaki Belçikalı oyuncu, Beşiktaş karşısında sarı-kırmızılı formayı 100. kez giyecek. 99 maçta 23 gol, 22 asiste imzasını koyan Mertens, 'dalya' diyecek. Fenerbahçe derbisinde gol sevinci yaşayan yıldız, Beşiktaş'a karşı da siftah yapmak istiyor. Mertens daha önce çıktığı beş Beşiktaş derbisinde skora katkı vermemişti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, sezon sonu için Noa Lang transferinde kiralama formülünü devreye sokmaya hazırlanıyor. Ancak Napoli'nin yüksek bonservis beklentisi süreci zora sokarken, sarı-kırmızılı yönetim pazarlıkla bu engeli aşmayı hedefliyor. İşte sarı kırmızılıların bonservis planı... | GALATASARAY HABERLERİ -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da sezonun bitmesine sayılı haftalar kala transfer çalışmaları hız kazandı. Yeni sezon öncesi yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılıların listesindeki iki isim ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray'dan lige verilen milli arada çok konuşulacak bir transfer hamlesi geldi. Sarı kırmızılılar, Trendyol Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan o yıldız için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)