Galatasaray'ın 5 yıldızına teklif yağmuru! Dev gelir yolda
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Sezonu hem Süper Lig hem de Süper Kupa zaferiyle tamamlayan Galatasaray'da kazanılan şampiyonlukların mimarları, Avrupa kulüplerinin gözdesi haline geldi. EURO 2024'ten sonra teklifleri değerlendirecek olan sarı-kırmızılılar, astronomik bir gelir elde etmeyi hedefliyor. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Haziran 2024, 06:50
Bu sezon kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynayan yıldızlar yuvadan uçabilir...
Galatasaray'da sezonun sona ermesinin ardından birçok oyuncuya teklif yağıyor.
Bu isimlerin başında Barış Alper Yılmaz geliyor. 23 yaşındaki oyuncu, İtalyan ve Alman ekiplerinin gözdesi oldu.
35 milyon euro kazanç beklenen Barış için şu ana kadar en fazla 18 milyon euro teklif edildi.
Sarı-kırmızılılar, bu öneriyi değerlendirmeye almadı.
Kerem Aktürkoğlu için ise Real Sociedad ve Ajax'ın ilgisi var. Abdülkerim Bardakcı da Zenit'in radarında.
Sarı-kırmızılılar, 3 yıldız için EURO 2024'ü bekliyor. Turnuvadan sonra ciddi bir kazanç hedefleniyor.
NAPOLI PEŞİNDE
Yerlİ yıldızları transferin gözdesi olan Aslan'da, yabancılar da alıcı gözle takip ediliyor.
Özellikle Davinson Sanchez'in ciddi talipleri var. Kolombiyalı savunmacı için Napoli 20 milyon euro'yu gözden çıkarttı.
Şu ana kadar olumlu dönüş yapılmadı. Nelsson'un menajeri ise Danimarkalı oyuncu için teklif getirebileceğini söyledi.
G.Saray, 15-20 milyon euro'luk beklentisi olduğunun altını çizdi. Bu isimlerin ayrılığı halinde transfer için önemli bir bütçe yaratılmış olacak.
100 MİLYON'U BULABİLİR
Barış Alper Yılmaz için Sacha Boey gibi 35 milyon euro'luk bir barem belirleyen Cimbom, Kerem'i 20 milyon euro'ya gönderebilir.
Abdülkerim'i 15 milyon euro'nun altına bırakmak istemeyen G.Saray, Davinson ve Nelsson'dan gelecek parayla 100 milyon euro'ya ulaşabilir.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu eşleşmesi ilk maçında Liverpool'u sahasında 1-0 mağlup etti. Karşılaşmaya sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından Victor Osimhen'e özel hazırlanan koreografi damga vurdu. Nijeryalı yıldızın gözyaşlarını tutamadığı anlar Avrupa basınında gündem oldu. İşte detaylar... -
Galatasaraylı taraftarlar, Liverpool maçı öncesi Victor Osimhen için özel koreografi hazırladı. Nijeryalı golcü, koreografi sonrası duygu dolu anlar yaşadı ve taraftara teşekkür etti. Didier Drogba ise sosyal medya paylaşımı ile Osimhen'e mesaj yolladı. İşte o paylaşım... -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Liverpool karşısında alınan galibiyetin ardından primde zamma gitti. Daha önce Liverpool'un elenmesi durumunda 3 milyon Euro prim verileceğini açıklayan Özbek, zafer sonrası soyunma odasına inerek futbolculara müjdeyi verdi ve rakamı yükseltti. İşte detaylar… | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)