Galatasaray derbi hazırlıklarına başladı!
Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Mart 2024 15:42
Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü Beşiktaş'a konuk olacağı derbinin hazırlıklarına başladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topla ısınmayla başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti.
Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, topa sahip olma çalışması ve çift kale maçla sona erdi.
Galatasaray, yarın yapacağı çalışmayla Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Bernardo Silva ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Marmaris'te sarı-kırmızılı kulübün yaptığı teklifi doğrulayan Portekizli yıldızın, Cimbom'a transfer olmaya sıcak baktığı ifade edildi.İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
İspanyol basınından Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Nijeryalı santrfor, aracılar vasıtasıyla Barcelona'ya teklif edildi. Katalan ekibi ise Nijeryalı yıldız için son kararını kesin olarak verdi. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Geçtiğimiz sezon gösterdiği etkileyici performansla kazanılan şampiyonluğun mimarlarından biri olan Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin radarında yer almaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim, pek çok kulübün takibinde olan milli futbolcuyla ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar... (GS spor haberi)