TRANSFER HABERİ - Galatasaray Serge Aurier’i kadrosuna kattı!
Son dakika haberi: Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, transferde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılılar, Fildişi Sahili oyuncusu Serge Aurier’i kadrosuna kattı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Şubat 2024, 12:29
- Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 13:15
Galatasaray, İngiltere Premier Lig takımlarından Nottingham Forest'ta forma giyen Serge Aurier'i kadrosuna kattı.
A Spor'un haberine göre; Sarı kırmızılıların, 31 yaşındaki sağ bek ve kulübüyle anlaşma sağladığı belirtildi.
Öte yandan Cimbom'un, Fildişi Sahilli futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer ettiği kaydedildi. Aslan, Aurier'in haziran ayına kadar olan maaşının bir bölümünü ödeyecek.
Galatasaray haziran ayında İngiliz ekibiyle sözleşmesi bitecek olan Aurier'i daha sonra kalıcı olarak kadrosuna katacak.
Serge Aurier bu sezon İngiltere'de 13 maça çıkmış ve 2 asistle oynamıştı. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Aurier, kariyerinde Villarreal, Tottenham, PSG, Toulouse ve Lens gibi takımlarda forma giydi.
1.76 boyundaki oyuncu ülke milli takımında ise 85 maça çıkarken 4 gol attı.
SERGE AURİER KİMDİR?
Nottingham Forest takımında Defans mevkinde forma giyen Serge Aurier, 24 Aralık 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. 176 cm boyunda ve 75 kilo olan Serge Aurier, Sağ ayağını kullanmaktadır. Aurier'in piyasa değeri ise 7 milyon Euro olarak gösteriliyor.
AURİER HANGİ TAKIMLARDA FORMA GİYDİ?
31 yaşındaki yıldız isim Lens, Toulouse, Paris Saint-Germain, Tottenham, Villarreal ve Nottingham Forest formalarını giydi.
DİĞER HABERLER
-
Futbolda bahis soruşturmasında aralarında Galatasaraylı futbolcu Metehan Baltacı, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Murat Sancak, Alassane Ndao, Ahmet Okatan, Mehmet Emin Katipoğlu ve Ümit Kaya’nın bulunduğu 29 şüpheli tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Aralarında Mert Hakan Yandaş, Metehan Baltacı, Murat Sancak, Allassanr Ndao, Ersen Dikmen ve Şahin Kaya’nın bulunduğu 20 şüpheli tutuklandı. -
Galatasaray'da tüm planlar bugün Monaco'yu parçalamak üzerine kuruldu. Sarı-kırmızılılar, Fransa deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde hem ilk 24 sırayı garantileyecek hem de yeniden zirvedeki 8 takım arasında yer alma ihtimalini yeşertecek. -
Devre arasında takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig forması giyen bir stoper için hamle yapabileceği öğrenildi. Transfer için nabız yoklayan sarı-kırmızılıların, oyuncuyu takıma nasıl katacağı konusunda bir yol haritası oluşturduğu belirtildi. (GS SPOR HABERLERİ)