TRANSFER HABERLERİ - Leo Dubois Galatasaray'a dönecek mi? Sözleşmesinde...
Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Ara transfer dönemi çalışmalarını yoğulaştıran Galatasaray, önceliğini sol bek mevkisine verdi. Sarı-kırmızılılarda, sol bek de oynayabilen ve Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois'nın geri çağrılıp çağrılmayacağı merak ediliyordu. Fransız futbolcunun sözleşme detayları belli oldu. (GS transfer haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Aralık 2023, 09:51
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ocak ayında ilk takviye olarak sol bek kadrosuna katacak.
Angelino ve Kazımcan Karataş'ın performansından memnun olmayan sarı-kırmızılılar, birçok ismi listesine aldı.
Sağ bek olarak transfer edildiği Galatasaray'da sol bekte şans bulan Leo Dubois, yabancı kontenjanı dolunca Başakşehir'e kiralanmıştı.
Sarı-kırmızılı kulüp, 1.8 milyon euro'luk ücretin büyük bölümünü ödemeye devam ediyor.
Leo Dubois'nın sözleşmesinde "ara transfer döneminde geri çağrılabilir" maddesi bulunmuyor.
Fransız sağ bek, Başakşehir'de banko oyuncu konumunda ve sezon sonunda bir yıl sözleşmesinin kaldığı Galatasaray'a geri dönebilir.
Başakşehir formasıyla 10 maça çıkan Fransız yıldız, 1 gol atarken 3 de asist yaptı.
LEO DUBOIS KİMDİR?
14 Eylül 1994 tarihinde Fransa'da dünyaya geldi.
Profesyonel futbol kariyerine Nantes altyapısında başladı.
2018 yılında Nantes'dan bedelsiz olarak Olympique Lyon'a transfer oldu. Galatasaray'a ise 2022 yazında geldi.
Asıl mevkisi sağ bek olan başarılı futbolcu, sol bek ve orta sahanın sağında da forma giyebiliyor.
29 yaşındaki Fransız defans oyuncusu 1.78 cm boyunda...
Fransa Milli Takımı'nda da boy gösteren Leo Dubois, Maviler'de 13 maça çıktı.
Dubois'nın güncel piyasa değeri ise 4.3 milyon euro...
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa 2025 finalini Halil Umut Meler’in yöneteceğini duyurdu. -
Galatasaray'da önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılarda ismi zaman zaman ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Gabriel Sara'ya Premier Lig'den o takımın talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray, ara transfer dönemindeki ilk hamlesinde sona geldi. Sarı-kırmızılılar, Borussia Mönchengladbach ile anlaşarak 18 yaşındaki Can Armando Güner’in transferini bitirmeye hazırlanıyor.