Rashica için açıklama geldi
Galatasaray'ın Milot Rashica'nın bonservisini almak istediği belirtilirken bu durum Norwich'te teknik direktör Dean Smith'e soruldu. "Türk basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın, Milot Rashica için kalıcı bir anlaşma yapmak istediği iddia ediliyor?" sorusuna Smith, "Dürüst olmak gerekirse bu konuda şu an herhangi bir gelişme yok" cevabını verdi. Buna karşılık sarı-kırmızılı ekibin, kiralık oynayan futbolcu için devre arasında devreye gireceği ifade edildi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Kasım 2022, 06:50
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da gündemin sıcak isimlerinden olan ve hakkında çıkan iddialar ile dikkat çeken Mauro Icardi ile ilgili karar verildi. Teknik direktör Okan Buruk, Victor Osimhen'in yokluğunda Arjantinli yıldızı ilk 11'de başlatma kararı aldı. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray, Türkiye Kupası’nda RAMS Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. -
Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Albert Long Hall Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri töreninde sarı kırmızılı ekibin Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.