Mauro Icardi Konyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray evinde Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. İlk kez taraftarı karşısında sahaya çıkan Mauro Icardi karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Icardi, Bu çalışmaların sonunda ilk 11 olup olmamam hocamızın kararı tabii ki" ifadelerini kullandı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Eylül 2022, 22:25
- Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2022, 00:48
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasının açılış mücadelesinde Galatasaray, Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray formasını ilk kez giyen Mauro Icardi karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Icardi, "Kazandığımız ve oynadığım için çok mutluyum. Haftayı antrenmanlarla geçirdim. Taraftarımızın önüne çıkmak çok güzel bir his. Üçlü çektirmeyi zaten ailemle uçakta bile yapmaya başlamıştık. Kazandığımız bir maçta, binlerce taraftar önünde bunu yapmak harika bir his." ifadelerini kullandı.
KADRODA OLMAM HOCAMIZIN KARARI
Çalışmalarını sürdüreceğini aktaran Icardi, "Ben takıma %100'ümü veriyorum. Milli takım arasında da çalışacağız. Bu çalışmaların sonunda ilk 11 olup olmamam hocamızın kararı tabii ki" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Manchester City ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Bernardo Silva, gelen bütün teklifleri dinledikten sonra yaz aylarında son kararını verecek. Öte yandan Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de yıldız oyuncu için harekete geçti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Galatasaray, yeni sezon öncesi orta sahasını güçlendirmek için Hakan Çalhanoğlu transferinde yeniden harekete geçti. Inter'in bonservis beklentisini düşürmesiyle birlikte sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmaya her zamankinden daha yakın. İşte tüm detaylar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, orta saha transferi için kolları sıvadı. İspanyol basını, sarı-kırmızılıların Atletico Madrid forması giyen genç yıldızı istediğini yazdı. İşte o isim ve detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)