GALATASARAY HABERİ: Felipe Melo'da sıcak gelişme! G.Saray'a dönüyor (GS spor haberi)
Galatasaray haberi: Galatasaray'da taraftarların gönlünde taht kuran Felipe Melo geri dönüyor. Brezilyalı yıldızı teknik ekibe dahil etmek isteyen Fatih Terim’in, “Futbolu bıraktıktan sonra yanıma gel” dediği öğrenildi. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Ekim 2021, 06:50
Galatasaray'da başarılarıyla taraftarların gönlünde taht kuran Felipe Melo'ya geri dönüş kapısı açık… Ancak Fatih Terim, Brezilyalı yıldızı futbolcu olarak değil yardımcı antrenör olarak takımda görmek istiyor. 38 yaşındaki yıldızın, sarı-kırmızılılardan 6 yıl önce ayrılmasına rağmen her fırsatta destekte bulunması ve kulüple bağını koparmaması bu birlikteliğin yeniden yaşanmasına yardımcı olacak.
İmparator, geçen yaz yaptığı açıklamada, "Bir telefon uzaklığımızda. Gel dememizi bekliyor. Hemen uçağa binip takıma katılabilir" dediği Melo'ya takımın gençleşme politikası nedeniyle imza attırmamıştı. Terim'in, "Futbolu bıraktıktan sonra yanıma gel" dediği öğrenildi. Melo'nun Palmeiras'la sözleşmesi 31 Aralık 2021'de sona eriyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı sürerken Fenerbahçe ve Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi yaşanan hareketlilik dikkat çekiyor. Alman basınında servis edilen o haberin ardından Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Karim Adeyemi'nin Süper Lig'e gelme ihtimali konuşuluyor. İşte detaylar... -
Galatasaray, Türkiye Kupası’nda RAMS Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. -
Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Albert Long Hall Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri töreninde sarı kırmızılı ekibin Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.