Son dakika GS transfer haberleri | Galatasaray'da Halil Dervişoğlu bekleyişi!
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu'nu yeniden kadroya katmak için beklemeye geçti.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 19 Temmuz 2021 11:40
İngiltere Premier Lig'e çıkmasının ardından Halil Dervişoğlu konusundaki tavrını değiştiren Brentford, milli futbolcu için 5 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.
Halil Dervişoğlu'nu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, milli futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı ancak Brentford'un kiralık opsiyonunu yaşanmaması ve 5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunu sözleşmeye eklemek istemesi süreci zora sokuyor.
Halil Dervişoğlu'nun transfer sürecinde son ana kadar bekleme kararı alan ve kiralama opsiyonunda ısrarcı olan Galatasaray, Brentford'un Ağustos'un ilk haftasında vereceği karara göre ikinci bir hamle daha yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Cimbom'un Ümit Milli futbolcu için o şarta göre transfer hamlesinde bulunabileceği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'ın sezon başında Udinese'ye kiraladığı Nicolo Zaniolo, bonservisiyle birlikte sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Cimbom'un İtalyan yıldızın satışından kazanacağı gelir belli oldu. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan isimlerden biri olan Lucas Torreira, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uruguaylı yıldız, transfer olmayı hayal ettiği takımı açıkladı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)