Marcao 18 milyon
Belhanda ve Babel'i satamayan Galatasaray'da Marcao kıymete bindi. Sezona çok iyi başlayan Brezilyalı stoper, Newcastle United ve Roma ile ciddi şekilde anılıyor.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Eylül 2020 06:50
Belhanda ve Babel'i satamayan Galatasaray'da Marcao kıymete bindi. Sezona çok iyi başlayan Brezilyalı stoper, Newcastle United ve Roma ile ciddi şekilde anılıyor. Terim, "Eğer Galatasaray'a ekonomisine, gidişatına katkıda bulunacaksa, fertlerin önemi yok" diyerek Marcao'nun gidişine onay verirken yönetim, 24 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelini 18 milyon Euro olarak belirlediği ve görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.
850 bin Euro'luk garanti parasını düşük bulan Marcao'da kariyerine farklı bir takımda devam etmeye sıcak bakıyor. Başarılı futbolcu, bir buçuk sene önce 4 milyon euro'ya Galatasaray'a gelmişti.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun, Real Madrid'e geri döneceği iddiaları gündemde yer almaya devam ediyor. Mourinho'nun İspanyol devinin başına geçmesi durumunda Galatasaray'ın yıldızını potansiyel transfer hedefi olarak belirlediği öğrenildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray Kulübünün mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı, 13 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek. -
Trendyol Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Bu doğrultuda yeni sezon planlamalarını sürdüren Cimbom'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin eski yıldızının, Galatasaray’a gelmek için menajeri aracılığıyla bazı adımlar attığı öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)