Aslan’ın ruhu
Arda’nın dönüşüyle takımdaki arkadaşlık ve aidiyet arttı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Eylül 2020 06:50
Cimbom sezon başında eski yıldızı Arda Turan'ı yuvaya döndürerek sadece iyi bir futbolcu değil iyi bir Galatasaraylı da transfer etmiş oldu. 33 yaşındaki oyuncunun gelişiyle birlikte takımdaki arkadaşlık seviyesi yükseldi. Futbolcuların kulübe aidiyeti arttı. Saha içinde Fatih Terim'in en büyük yardımcısı olan tecrübeli futbolcu saha dışında da takım arkadaşlarıyla sürekli paylaşım içinde. Kısa sürede Florya'nın neşe kaynağı olmuş durumda. Bu tavrı da takdir topluyor. Arda Turan, maç temposu kazandıkça da istediklerini daha çok ortaya koyuyor.
ATLETİCO'DA YERİ DOLMADI
El Mundo Deportivo, A. Madrid'in Arda Turan'ın yerini dolduramadığını belirtti. Barça'ya transferinin ardından Atletico'nun 4 oyuncuya 180 milyon euro ödediğini ancak Arda kadar verimli olmadığını yazdı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, Brezilya kampını ziyaret etti ve Neymar'a Galatasaray forması hediye etti. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS Spor haberi) -
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yaz transfer döneminde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak pek çok taliplisi olan o futbolcu için yönetimden radikal karar geldi. Alınan karar doğrultusunda futbolcu için 20 milyon Euro'nun altına kesinlikle pazarlığa gidilmeyecek. İşte detaylar... -
Galatasaray Spor Kulübü'nde yeniden başkanlığa seçilen Dursun Aydın Özbek, kulübün kurucusu Ali Sami Yen veBeşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın kabrini ziyaret etti.