Son dakika: Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Kerem Aktürkoğlu İstanbul'a geldi!
Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Kerem Aktürkoğlu İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin de ilgisi bulunan genç yıldız adayı tercihini sarı-kırmızılı takımdan yana yaptı. 21 yaşındaki futbolcu bu sezon Anagold Erzincanspor forması ile 17 gol, 12 asistlik performansla dikkatleri üzerine çekti.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Temmuz 2020, 20:00
- Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2020, 20:58
Galatasaray ilk transferini gerçekleştiriyor. Gençleşme operasyonu kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam eden sarı-kırmızılılar ilk hamlesini yaptı ve prensip anlaşmasına varılan Kerem Aktürkoğlu İstanbul'a geldi. Aktürkoğlu sosyal medya hesabından İstanbul'da olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Teknik direktör Fatih Terim'in çok beğendiği 21 yaşındaki futbolcunun transferinde imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor.
Genç yıldız adayı, Anagold 24 Erzincanspor formasıyla bu sezon yaptığı 17 gol, 12 asistlik performansıyla gündem olmuştu.
FENERBAHÇE PEŞİNDEYDİ!
Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Kerem Aktürkoğlu için Fenerbahçe'nin de ilgisi bulunuyordu. Sarı-kırmızılı takım bu transferle ezeli rakibine transfer çalımı atmış oldu.
KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?
21 Ekim 1998 tarihinde Kocaeli'de dünyaya gelen Kerem Aktürkoğlu, futbola Gölcükspor altyapısında başladı. Hisareyn ve Başakşehir altyapılarında da forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, BB Bodrumspor ve Karacabey Belediye Spor takımlarında top koşturmasının ardından sezon başında TFF 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'a transfer oldu. Bu sezon Erzincan ekibinde etkili bir performans sergileyen Kerem, 17 gol ve 1 asist üretti. Asıl mevkisi sol kanat olan genç oyuncu, sağ kanat ve forvet arkasında da oynayabiliyor. 1.73 boyundaki futbolcu, 2 kez terlettiği Türkiye U19 Milli Takımı formasıyla 1 gol attı. TFF'nin 2'inci, 3'üncü ve Bölgesel Amatör Ligleri tescil etmesiyle serbest kalan 21 yaşındaki kanat oyuncusunun bonservisi elinde bulunuyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 1. hafta maçında Galatasaray ile RAMS Başakşehir karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, Galatasaray-RAMS Başakşehir maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray haberleri: Devre arasındaki transfer döneminde stoper takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın, hedefinde sürpriz bir isim olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların bu ilgisine yönelik yıldız oyuncu, PSG'den ayrılmak istemediğini söyledi. İşte detaylar... -
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk hafta maçında Galatasaray, RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Mücadele sonrası sarı-kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Okan Buruk, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler...