Babel’den şok hareket
Cimbom'un istediği verimi alamadığı Ryan Babel’den şok bir çıkış geldi. Hollandalı futbolcunun, sosyal medya hesaplarından Galatasaray adını sildiği belirtildi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Ocak 2020, 07:50
Cimbom'un istediği verimi alamadığı Ryan Babel'den şok bir çıkış geldi. Hollandalı futbolcunun, sosyal medya hesaplarından Galatasaray adını sildiği belirtildi. Sarıkırmızılı taraftarlar da Henry Onyekuru'nun gelişi sonrası bu tarz bir harekette bulunan 33 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılması yönünde mesajlar attılar.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika FB-GS haberleri: Devre arasında yapılacak transfer hamleleriyle şampiyonluk şanslarını artırmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde karşı karşıya geldi. İtalyan basınından gelen haberlere göre dünyaca ünlü yıldız, takımıyla alakalı tüm paylaşımlarını sildi ve iki ezeli rakibin takibi altında. İşte detaylar... -
Galatasaray'da ara transfer dönemine az bir zaman kala önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların Mario Lemina'nın alternatifi olması için Göztepe'nin yıldız isimlerinden Anthony Dennis'i gündemine aldığı öne sürüldü. Göztepe'nin Dennis için bonservis talebi ise belli oldu. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Mauro Icardi’ye yıllık 5-6 milyon Euro bandında, bonuslar içeren yeni bir kontrat teklif etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar… (GS spor haberleri)