Galatasaray'da Diagne'den çirkin paylaşım
Galatasaray'daki performansı eleştirisi konusu olan ve Yeni Malatya karşısında oyundan alındıktan sonra ıslıklanan Mbaye Diagne dün de tartışmaların odağındaydı. Bu kez Instagram'dan yaptığı paylaşımla...
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Nisan 2019 08:00
- Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2019 16:07
Senegalli "Bazı b.ktan mesajlar alıyorum ancak gerçekten, sokaklarda futboldan anlamayan aptal insanlar var. Sezon sonu, birçok insanın ağzının kapanacağını göreceğiz" diye yazdı ve yine şimşekleri üzerine çekti.
LUYINDAMA PFDK'YA SEVK EDİLDİ
Galatasaray'ın kupada Malatya ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Luyindama tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nden yapılan açıklamada "Kural dışı hareketi nedeniyle Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" denildi.
ONYEKURU FIRÇAYI YEDİ
Fatih Terim, Yeni Malatya karşısında dökülen Henry Onyekuru'yu karşılaşma sonrasında, "Maçın en kötülerinden biriydi" diye eleştirdi. Tecrübeli teknik adamın, Nijeryalı kanat oyuncuya, "Kenara indin orta yapamadın… Kenara indik pasın şiddetini ayarlayamadın. Bu gece beni hayal kırıklığına uğrattın" diyerek soyunma odasında da serzenişte bulunduğu ifade edildi.
Malatyaspor maçında gözüne darbe alan Onyekuru, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Genç yıldızın, gözünde hafif düzeyde yaralanma oluştuğu açıklandı.
TARAFTARI UYARDI:
Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçında Diagne ve Onyekuru'nun ıslıklanmasına tepki gösterdi. Basın toplantısında, "Taraftarımıza hak veriyorum çok çabalıyorlar ama bu oyunculara ihtiyacımız var. Üzerinde Galatasaray forması ve arması olan bir oyuncuya ne ıslıkla ne de 'yuh' diyerek bir ceza vermesinler. Bu bizi gerçekten üzüyor" ifadelerini kullandı.
ISLIĞA SON
FatihTerim'in bu sözleri üzerine taraftarlar, Cumartesi akşamı oynanacak kritik Malatyaspor maçı öncesinde sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. Yapılan yorumlarda, sonuç ne olursa olsun, maçın son anına kadar ıslıklı protestoda bulunulmaması istendi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yaz transfer dönemi için kolları sıvayan Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Fransız basını, sarı-kırmızılıların Borussia Dortmund forması giyen yıldız futbolcu için yaptığı teklifi duyurdu. İşte o rakam... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ederek en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada hata yapmadı ve liderliğini sürdürdü. Trio ekibi Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban, Natura Dünyası Gençlerbirliği - Galatasaray maçının tartışmalı pozisyonlarını yorumladı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Victor Osimhen, Ankara kafilesinde yer alsa da maç kadrosuna dahil edilmedi. Nijeryalı yıldızın mücadele öncesi teknik direktör Okan Buruk ile bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi)