MAÇI AL İZNİ KAP
Galatasaray yönetimi galibiyet primini kaldırdı,Tudor ve yardımcıları yeni motivasyon yöntemini belirledi: “Maç kazan ve ekstra izin yap.”
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Eylül 2017, 06:57
- Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 07:43
Teknik direktör Tudor yönetiminde ağır idmanlar yapan Galatasaray'da futbolcular ekstra izinle ödüllendiriliyorlar. İki hafta önce Kasımpaşa'yı 2-0 yenen sarı-kırmızılılar bir gün dinlenecekti ancak sergilenen futboldan memnun kalan Tudor izin sayısını iki güne çıkardı. Hırvat hoca Karabükspor'u yenmeleri halinde de milli arada 3 gün izin vereceğini takıma söyledi ve bu karar Florya'da sevinçle karşılandı.
FLORYA'DA HALA YAZ!
Galatasaray idmanlarında geçen yıldan farklı olarak futbolcuların gülen yüzleri karelere yansıyor. Milli maçlar arası öncesinde Karabükspor engelini de aşıp 7 haftada 19 puana ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da dün yapılan taktik ağırlıklı idmanda çift kaleyi kazanan takımın neşesi güne damga vurdu. Igor Tudor'un sezon başından beri yedek kulübesinde yer alan Selçuk'a çift kalede Gomis, Belhanda ve Mariano'lu as kadroda yer vermesi dikkat çekti.
Florya'da idmanların neşe kaynağı olan Gomis dün de bireysel antrenman yaptıktan sonra tesislerden ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. İşte o ifadeler... -
Sezon başında Galatasaray'dan Udinese'ye kiralanan Nicolo Zaniolo, gösterdiği performansla İtalyan ekibinde vazgeçilmez isimlerden biri oldu. Serie A temsilcisinin 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini almaya karar vermesinin ardından sarı-kırmızılılara yapacağı ödeme için iki seçenek masaya yatırıldı. İşte detaylar... -
Mauro Icardi'nin menajeri, Arjantinli golcünün transfer süreci hakkında dikkat çeken ifadelerde bulundu. İlk temasın Galatasaray'dan geldiğini açıklayan yıldız futbolcunun menajeri, Fenerbahçe yanıtı ile gündem oldu. İşte o ifadeler... | Son dakika spor haberleri