Hem Milli Takım hem G.Saray
Tecrübeli hoca, Avrupa Şampiyonası sonrası G.Saray’a dönmeyi planlıyor. Ama projelerini yarım bırakmamak için de Milli Takım’da koordinatör olarak kalmak istiyor
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Haziran 2016, 19:56
- Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 00:07
Demirören'e iletecek
Başarılı çalıştırıcının, Avrupa Şampiyonası'nın ardından gönül bağı olduğu Galatasaray'a dönme fikrine sıcak baktığı, ancak Milli Takım'da hazırladığı 5 yıllık yenilenme projesini de yarıda bırakmak istemediği belirtiliyor. Terim'in turnuvanın ardından Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşerek G.Saray ve Milli Takım'da beraber çalışma düşüncesini paylaşacağı ifade edildi.
G.Saray kabul etti
TFF onay verirse, Milli Takım'ın başına yeni bir teknik direktör getirilecek. Terim, futbol takımlarındaki 'sportif direktör' gibi teknik direktörün üstünde koordinatör olarak yer alacak. Hem projelerini yürütecek, hem de alt kategorilerdeki teknik adamları seçecek. Aynı zamanda Cimbom'u çalıştıracak. Galatasaray'ın bu projeye onay verdiği konuşuluyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi çalışmalar sürerken sürpriz isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılılar, Victor Osimhen'in ardından bir dünya yıldızını daha renklerine bağlamak üzere hamle yapmaya hazırlanıyor: Antoine Griezmann. İşte detaylar... -
Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası'nda A Grubu'nun ilk haftasında 18 Aralık Perşembe günü RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. -
Galatasaray Kulübü’nün aralık ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşan Başkan Dursun Özbek, yönetim eleştirilerine yanıt verirken teknik direktör Okan Buruk’a sahip çıktı. Altyapıdan sorumlu yönetici Fatih Demircan ise akademi yapılanması ve kiralama politikasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar... (GS spor haberleri)