Yaprak dökümü sürüyor
Cüneyt Tanman ve Tayfun Demir’den sonra Fatih İşbecer de yönetime istifasını verdi
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Haziran 2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2016 00:59
İşte Fatih İşbecer'in yolladığı mail:
Değerli Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri; gördüğüm lüzum üzerine Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreterliğinden, Sportif A.Ş. Başkan Vekilliğinden ve diğer iştiraklerdeki tüm görevlerimden istifa ediyorum. Türkiye'nin en büyük kulübü ve çocukluk aşkım olan Galatasaray'ın tarihe geçmiş başarılarına her ne olursa olsun çok daha büyüklerini ve yenilerini ekleyeceğine ve bizleri gururlandırmaya devam edeceğine eminim. Önümüzdeki dönemlerde üstleneceğiniz görevlerde hepinize başarılar dilerim.
Neden istifa etti?
Özellikle, "Galatasaray fakirleşirken, bazıları zenginleşmiş" sözleriyle çok konuşulan ve eski başkan Duygun Yarsuvat dahil birçok kişinin tepkisini çeken Fatih İşbecer, 9 ay önce lise arkadaşı Gözde Turan'ı 'Galatasaray Finans Direktörü' unvanıyla işe aldırdı. Aynı unvanla görev yapan Sedef Hacısalihoğlu'nun gönderilmesi için büyük çaba harcayan İşbecer, bu amacında başarılı olamadı. Başkan Dursun Özbek, İşbecer'in isteğinin tam aksine, Gözde Turan'ın işine son verdi. Turan'ın yanı sıra, 20 yıldır kulübün idari kadrosunda çalışan Levent Akın, kurumsal iletişim sorumlusu Sara Kora Aykar ve Arzu Uğur da işten çıkarıldı. İşbecer de bu son olayların ardından istifa kararı aldı.
İKİ YÖNETİCİ DAHA İSTİFA EDERSE YÖNETİM DÜŞECEK
Başkanın kardeşi Mehmet Özbek'ten rahatsız olan yönetim kurulu üyeleri Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu'nun bağımsız üye olarak Sportif AŞ'ye getirilmesine oldukça bozuldular. Bu gelişmenin ardından Fatih İşbecer istifasını verdi; iki yönetici daha görevden ayrılırsa Özbek yönetimi düşmüş olacak. Ural Aküzüm'ün yanı sıra Selim Arda Üçer ve Alper Narman'ın da istifanın eşiğinde olduğu belirtiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da dikkat çeken transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isterken gündemine ise Liverpool'un yıldızı Virgil Van Dijk'ı aldı. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Galatasaray'da gelecek sezona dair önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda takımdaki mevcut oyuncuların akıbeti merak ediliyor. Bu doğrultuda Cimbom'a devre arasında katılan Noa Lang'a dair İtalyan gazeteciden flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'ın Nijeryalı dünya yıldızı Victor Osimhen'in talipleri giderek artıyor. Adı Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Bayern Münih ve PSG gibi birçok devle anılan golcü futbolcu için sarı-kırmızılılara resmi teklif geldi. İşte önerilen rakam... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)