Galatasaray, Chedjou ile anlaştı iddiası!
Şansal Büyüka'nın Maraton programında ortaya attığı iddiaya göre Galatasaray, Lille’in stoperi Aurelien Chedjou ile anlaşmaya vardı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 23 Şubat 2013, 23:29
- Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2013, 23:51
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı kırmızılı ekibin Lille forması giyen Aurelien Chedjou ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.
BÜYÜKA: CHEDJOU İLE ANLAŞILDI
Şansal Büyüka, Lig TV'deki Maraton programında Galatasaray'ın Aurelien Chedjou anlaştığını dile getirdi. Büyüka, istihbaratının kaynağının Galatasaraylı yöneticiler olduğunu ifade ederken sarı-kırmızılı ekibin oyuncuyla gelecek sezon için anlaşmaya vardığını dile getirdi.
27 yaşındaki Kamerunlu Aurelien Chedjou, 2007'den beri Lille forması giyiyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da ara transfer dönemine az bir zaman kala önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların Mario Lemina'nın alternatifi olması için Göztepe'nin yıldız isimlerinden Anthony Dennis'i gündemine aldığı öne sürüldü. Göztepe'nin Dennis için bonservis talebi ise belli oldu. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Son dakika FB-GS haberleri: Devre arasında yapılacak transfer hamleleriyle şampiyonluk şanslarını artırmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde karşı karşıya geldi. İtalyan basınından gelen haberlere göre dünyaca ünlü yıldız, takımıyla alakalı tüm paylaşımlarını sildi ve iki ezeli rakibin takibi altında. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberi | İtalyan basınına göre Galatasaray, Sassuolo ile yeni sözleşme imzalamayan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Armand Lauriente için ocak ayında girişimlere hazırlanıyor. İşte detaylar… (GS spor haberleri)