Kaleye bir yerli daha
Galatasaray, Liege'e 1.5 milyon euro önerdi, pazarlıklar sürüyor
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Ağustos 2010, 21:43
- Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2010, 12:50
FARK 1.5 MİLYON EURO
2013 yılına kadar Liege ile sözleşmesi bulunan Sinan için Belçika kulübünün 3 milyon euro bonservis bedeli istediği, Adnan Sezgin'in ise 1.5 milyon euro önerdiği belirtiliyor. Pazartesi günü Belçika'ya geçmesi beklenen Sezgin'in Sinan için pazarlıklarını sürdüreceği anlaşma sağlanması durumunda futbolcu ile birlikte Türkiye'ye döneceği belirtiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, Kasımpaşa'ya attığı golün ardından sarı kırmızılı kulübün tarihine adını yazdırdı. İşte Icardi'nin rekoru... -
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk mücadelenin ardından transfer hakkında konuştu. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa’yı RAMS Park’ta konuk eden Galatasaray, Yunus Akgün, Gabriel Sara ve Mauro Icardi’nin golleriyle sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla ilk yarıyı zirvede tamamladı. İşte detaylar... (GS spor haberleri)