"Fener'in kadrosu daha iyi"
Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Cansun, sarı-kırmızılı kulübün mart ayında yapılacak olağan seçimli genel kurulunda, oyunu Adnan Polat'a vereceğini açıkladı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Şubat 2010 00:00
- Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2010 15:36
Gerçekleştirilen projeleri başarılı bulduğunu söyleyen Mehmet Cansun, ''Projeler gayet iyi, artık onların proje halinden çıkıp hakikat haline gelme durumu var. Bu projelerin bir an önce bitmesi gerekiyor. Bundan sonra Galatasaray'ın önü açılacaktır, rahatlayacaktır'' dedi.
Adnan Polat'ı mali açıdan son derece başarılı bulduğunu ifade eden Cansun, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Yönetimi sportif açıdan orta buluyorum. Futboldaki neticeleri çok başarılı bulmuyorum. Devre arasında zorunluluktan transfer yapıldı. Para vermezseniz, yapılacak transfer ancak bu kadar olabilirdi. 5-6 milyon Avro'yu çıkarıp bir kerede masaya koyabilseydiniz hem Avrupa'da hem Türkiye'de oynayabilecek oyuncu alınabilirdi. Üç oyuncudan ikisini kiralayıp, sadece birisini alıyorsunuz, onun da bonservisi elinde. Bütün bunları kendi bütçenizin içine sığdırıyorsanız, bence bunlar normaldi.''
GALATASARAY'DA TUGAY DÖNEMİ
''FENERBAHÇE'NİN KADRO KALİTESİ BİZDEN İYİ''
Eski başkan Cansun, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kadro kalitesinin, Galatasaray'ınkinden daha iyi olduğunu savundu.
Bunu kabul etmeleri gerektiğini dile getiren Cansun, ''Fenerbahçe'nin bugünkü kadrosu ile Galatasaray'ın bugün oynayan kadrosu arasında ciddi bir kalite farkı var, bu da Fenerbahçe lehine. Ancak Fenerbahçe'de birçok şey yolunda gitmiyor ki, onların da neticeleri bizden daha iyi değil ve Galatasaray bugün lider. Eğer büyük sakatlıklar olmazsa, futbolcular kendilerine iyi bakarsa, yöneticiler bunu organize ederse Galatasaray rahatlıkla şampiyon olur inancındayım'' diye konuştu.
Futbolcuların kendilerine çok iyi baktığını düşünmediğini kaydeden Cansun, ''Bizde teşhislerde doktor hatası olduğu kanaatindeyim. Sakatlanan oyuncuların yerine oynayan futbolcuların kalitesi ve mücadelesi, gidenin yerini tutmuyor'' diyerek sözlerini tamamladı.
GALATASARAY'IN TRANSFER GÜNDEMİ
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Icardi'nin ayrılığı sonrasında Osimhen'e alternatif oluşturacak bir golcüyü kadrosuna katmak isterken gündemine ise Midtjylland'ın 22 yaşındaki forveti Franculino Dju geldi. Sarı-kırmızılıların Dju'yu Midtjylland'ın Beşiktaş'a karşı oynadığı 2 maçta da takip ettiği öğrenildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Rafael Leao hakkında sarı-kırmızılıları sevindirecek bir transfer iddiası gündmee geldi. Leao'nun Devler Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a sıcak baktığı iddia edildi. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Rafael Leao hakkında son olarak İtalyan basınından flaş bir iddia daha gündeme geldi. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü Leao için hem oyuncunun hem de kulübü Milan'ın kararı ise ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe Galatasaray haberleri (FB GS SPOR HABERİ)