Hacıosmanoğlu FIFA'da
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirilen FIFA Komiteleri Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Aralık 2025, 06:50
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirilen FIFA Komiteleri Genel Kurul Toplantısı'na katıldı. FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun konuşmasıyla başlayan toplantıda Küresel Futbol Geliştirme Şefi Arsene Wenger, Baş Futbol Sorumlusu Jill Ellis ve Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina da yer aldı. 211 ülkeden 500'den fazla komite üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen oturumun ardından FIFA'nın bünyesindeki komiteler, iç toplantılarını gerçekleştirdi. Ekimde 2025-2029 dönemi için komitelerin oluşturulduğu toplantıda Hacıosmanoğlu FIFA Stadyum ve Güvenlik Komitesine seçilmişti.
DİĞER HABERLER
-
Avrupa kadın futbolunda düğüm çözülüyor. 2026 yılının en çok beklenen randevularından biri olan UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Barcelona ve Real Madrid, Camp Nou'da karşı karşıya geliyor. İlk maçtaki avantajını korumak isteyen Barcelona, ezeli rakibi karşısında yarı final biletini ararkek aynı zamanda UEFA Kadınlar Avrupa Kupası'nda da yarı final ilk maçları heyecanı yaşanıyor. Taraftarların merakla beklediği "Barcelona Real Madrid maçı saat kaçta", "bugün hangi maçlar var" ve "Kadınlar Şampiyonlar Ligi hangi kanalda" sorularının yanıtları güncel yayın akışıyla haberimizde. -
İspanya'nın yıldız futbolcusu Lamine Yamal, ülkesinin Mısır ile oynadığı hazırlık maçında İspanyol taraftarların Müslümanlara yönelik çirkin tezahüratına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. -
2026 Dünya Kupası'na katılacak 48 ülke netleşti. Üç ülkenin ortaklaşa düzenleyeceği turnuvada birçok yıldız futbolcu sahne alamayacak. Turnuvada yer alamayacak en değerli 10 oyuncunun toplam piyasa değeri 705 milyon euroyu bulurken, bu isimler arasında Galatasaray'dan da bir isim bulunuyor.